Outdoor Lasergamen @ WOWzone Den Haag

Zondag 8 april was het zonnige strijdtoneel van een potje outdoor lasergamen door 16 SETT spelers @ WOWzone Den Haag. In twee teams van 8 spelers gingen team geel en team rood aan de slag om zo veel mogelijk punten te behalen.

In 3 rondes van 20 minuten kon iedereen zich uitleven op een groot terrein met allerlei hindernissen. Na elke ronde was er een korte pauze om de scores te bekijken en de nieuwe strategieën te bespreken. Er werden ook steeds nieuwe opties toegevoegd per ronde, wat het spel nog leuker maakte.

Na kilometers heen en weer rennen en tactische acties viel rond 17.00 het laatste schot. Welk team zou er gewonnen hebben..? Uiteindelijk heeft team rood gewonnen onder leiding van captains Jesper en Ceder. Al met al een actieve en vooral leuke middag, die naar eigen zeggen zeker voor herhaling vatbaar was!

Graag nog een bijzonder dank je wel voor de spelers van de donderdag trainingsgroep, die deze leuke activiteit hebben bedacht, Jerven voor het maken van de coole uitnodiging en Samuel en Mees voor het uitzoeken van de locatie. En natuurlijk iedereen bedankt voor het meedoen, voor de neutrale kijker was het entertainmentlevel erg hoog!