Oliebollentoernooi 2017 was weer een daverend succes!

Op zaterdag 16 december werd het OliebollenMIXtoernooi gespeeld, zowel een enkel- als een dubbeltoernooi.

In het senioren/oudere jeugd enkelspel werd hard gestreden voor een plaats in de finale. Na een aantal lange wedstrijden kwamen Eric en Kastriot elkaar tegen in de finale, die uiteindelijk met een derde set werd beslist in het voordeel van Eric.
In het jongere jeugd enkelspel werd gespeeld door zowel leden, familie van leden en kinderen die meededen met de cursus tafeltennis bij Kelly. Ook hier werden hele mooie

wedstrijden gespeeld, wat leidde tot een finale tussen David en Baptiste, onze twee nieuwste leden. Na en groot aantal mooie rally’s trok David aan het langste eind en won hij zijn eerste SETT titel!

In het dubbelspel kozen we er voor om alle spelers gemixt in twee poules te laten spelen. Na ook weer leuke wedstrijden om te kijken en de strijd tussen sommige teams kwamen Matteo en Ceder in de finale uit tegen Ronald en Zayd. Na een spannend duel wonnen uiteindelijk Matteo en Ceder, na veel inzet van Ronald en cursist Zayd.

Al met al zijn er weer veel leuke wedstrijden gespeeld en hebben we na afloop nog even geborreld om alvast de feestdagen in te luiden. Iedereen bedankt voor het meedoen en meehelpen tijdens deze feestelijke middag!