Gezellig en drukbezocht Oliebollentoernooi

Op zaterdag 15 december werd het Oliebollentoernooi gespeeld in Sportpark Laan van Poot. Naast de spelers van SETT konden ook de cursisten van de naschoolse lessen van onze jeugdsportco├Ârdinator (Kelly) zich aanmelden voor het altijd gezellige toernooi. Met maar liefst 15 SETT’ers en 10 cursisten werd om 14.00 begonnen met de eerste wedstrijden.

In zowel de categorie “jeugd” als “senioren” werd in twee poules gestreden voor de beste twee plaatsen. De eerste twee spelers per poule zouden namelijk doorgaan naar de halve finales en kans maken op de Oliebollenprijs!
De senioren speelden in best-of-three hun wedstrijden en na zo’n 2,5 uur spelen, stonden Boy en Matteo en Ronald en David tegenover elkaar in de halve finales. Na deze spannende wedstrijden ging de finale uiteindelijk tussen onze twee heren uit het 1e team, Boy en Ronald, waarbij Ronald er dit keer met de prijs vandoor ging.

Ook bij de jeugd waren een aantal hele spannende wedstrijden. Omdat er zo veel kinderen meededen, zijn de poulewedstrijden op tijd gespeeld. Na ook ruim 2,5 uur spelen lukte het 1 van de cursisten een plekje in de halve finale te bemachtigen, naast 3 SETT spelers, super goed! In deze halve finales speelden de heren allemaal 1 game tot de 11, wat leidde tot een finale tussen Samuel en Johannes. Johannes mocht dit jaar de titel op zijn naam schrijven en kan de komende tijd oliebollen gaan bakken thuis.

Ook dit jaar was het weer een geslaagd toernooi, met veel gezelligheid, sportiviteit en een heleboel positieve ouders van onze cursisten. Dank aan iedereen die heeft geholpen om dit toernooi weer tot een succes te maken. Nu mogen we allemaal genieten van de Kerstdagen en kijken we vooruit naar een mooi 2019! Tot dan!