Drukke voorronde Basisscholenkampioenschappen Den Haag

Op woensdag 9 janauri 2019 zijn de eerste voorrondes voor de basisscholenkampioenschappen gespeeld.

Samen met tafeltennisvereniging Pingwins is gespeeld in de zaal van Pingwins aan de Da Costastraat. Het was een drukke maar gezellige middag. 50 spelers uit de groepen 5 t/m 8 van 5 scholen uit de wijken Centrum, Scheveningen en Haagse Hout deden hun uiterste best om zich te plaatsen voor de finale in de Sportcampus op 23 januari 2019. Met name de Paschalisschool deed het goed. Zij leverden de meeste finalisten, maar ook de andere scholen hebben zich goed staande gehouden en leveren in de diverse klassen finalisten af.

Dank aan alle vrijwilligers van Pingwins en SETT die ook dit  keer dit toernooi weer mogelijk hebben gemaakt!

Komende woensdag zijn de andere voorrondes oa bij SETT aan de Laan van Poot.