2e woensdag Schoolsport tafeltennistoernooi

Op woensdag 18 januari waren de oude bekenden, de Europese School en de Galvanischool aan de beurt. Zij deden met 22 kinderen mee.

We hebben de jongens 5 en jongens 6 verdeeld over 3 poules. De meisjes 5 en meisjes 6 speelden in twee poules.

Rond drie uur waren de poulewedstrijden klaar en begon het afvalschema. Na heel veel sportieve en spannende wedstrijden waren we om 16:00 uur klaar en konden we de bekers uitreiken.

De Galvani ging met 1 beker naar huis. De Europese school won de andere bekers.

Ook deze keer werd met veel plezier en enthousiasme gespeeld!

We hopen jullie volgend jaar weer te mogen begroeten!

SETT-kampioenschappen 2023

Op zaterdag 15 januari 2023 zijn de SETT-kampioenschappen gespeeld. Dit kon eindelijk weer in januari, na twee jaren Corona. 25 spelers speelden in vier poules. Poule C was een 8-kamp, hier speelden de junioren starters. Na veel lange spannende partijen was Lennart de winnaar. In poule B speelden de gevorderde junioren. Hier pakte Alexander verrassend de 1e prijs. In de seniorenpoule A1 werd Boy eerste voor René. In poule A2 won David voor Eric. In de ene kruisfinale won David van René en in de andere kruisfinale won Eric verrassend van Boy. In de finale kon Eric David niet verrassen. David werd net als vorig jaar de nieuwe SETT-kampioen! Gefeliciteerd! Daarna gingen we naar het Pannenkoekenrestaurant. Hier hebben we eerst de twee kampioenenteams (junioren2 en junioren3) in het zonnetje gezet. Daarna hebben we heerlijke pannenkoeken gegeten. Een mooi slot van een prima dag!

1e woensdag Schoolsport tafeltennistoernooi

Vanmiddag speelden 26 kinderen van drie scholen mee bij SETT op de eerste woensdag van het schoolsport tafeltennistoernooi.

Er werd hard gestreden om de bekers, maar ook veel gelachen. Bij meisjes groep 5 en groep 6 was de Springbok de grote winnaar. Beide eerste prijzen werden in de wacht gesleept.

Bij jongens groep 5 en 6 pakte de Eben Haezerschool beide eerste prijzen. Volgende week zijn de Europese school en de Galvanischool aan de beurt.

Laatste (oliebollen) training

Afgelopen dinsdag en woensdag waren de laatste trainingen voor de kerstvakantie. Hierbij hebben we een klein toernooi gespeeld. Afgesloten werd er oliebollen. Ronald dank hiervoor!

Fijne vakantie!

SETT3 junioren kampioen!

Na een hele spannende competitie is ook het derde team kampioen geworden!

Na de laatste wedstrijd stonden Scyedam en SETT beiden bovenaan met evenveel punten.

De onderlinge wedstrijden waren ook al gelijk. 3-2 en 2-3 dus was het games tellen. Daarbij had SETT 1 game meer dan Scyedam!! Van harte gefeliciteerd mannen met dit mooie resultaat.

SETT 2 junioren (al) kampioen

Afgelopen zaterdag was een mooie dag. SETT 2 junioren (Viggo, Joris en Noury) pakten op een mooie manier de titel in de 5e klasse. De nummer 2, Docos werd met 10-0 verslagen. Hierdoor is dit team niet meer in te halen. Bijzonder is dat dit team pas voor het eerst competitie speelt.

Goed gedaan en van harte gefeliciteerd mannen!

Oefenwedstrijden en teamfotos

Op zaterdag 10 september hebben de junioren geoefend voor de competitie. Ook hebben we alle teams op de foto gezet. Boy heeft samen met de teams doelen bepaald voor de competitie en de training.

Openingstoernooi 2022

Afgelopen zaterdag hebben we het nieuwe seizoen geopend met het openingstoernooi.

Er waren 3 poules. 2 poules voor de senioren en 1 voor de junioren. Na een spannende middag tafeltennis won Boy de finale van Ronald en pakte de eerste prijs van het seizoen.

Bij de junioren won Johannes in een mooie finale van Fabian. Al met al een mooie opening van het seizoen.