Beginnerstoernooi @ de Salamanders

Op zaterdag 7 december stond er weer een beginnerstoernooi op de kalender. Dit keer bij de Salamanders in Wateringen. Julian, Dirk en George hadden zich weer aangemeld om mee te doen.

Net als de vorige keer bij Smash werd er in verschillende poules gespeeld. Na het spelen van de wedstrijden in de eerste poule ontstond er een ranking. Aan de hand van deze ranking werden er nieuwe poules gemaakt, waarin de nrs. 1 tegen elkaar speelden, de nrs. 2 etc.

George en Dirk waren in hun poule mooi 2e en 3e geworden en gingen verder in hun volgende poules waar zij weer nieuwe tegenstanders tegenkwamen. Beide heren hebben goede partijen gespeeld en weer veel geleerd deze dag.

Julian werd 1e in zijn poule en mocht daardoor naar poule 1, waar de spelers om twee prijzen speelden. Helaas trok hij net aan het kortste eind en werd hij 3e, waardoor de prijzen naar de anderen gingen. Wel een superknap resultaat en dit geeft hoop voor het volgende toernooi!

Ga zo door mannen!

Sinterklaastrainingen

Op dinsdag 3 en woensdag 4 december waren de traditionele sinterklaastrainingen. Beide trainingsgroepen konden hun krachten meten op de Fatels. De tafeltennistafels waren langer, kleiner, schuiner, gedraaid. Kortom allesbehalve normaal. Hierna moest er geserveerd worden op de sinterklaastafel. Alles wat geraakt werd mocht je opeten/opdrinken. Dit bleek voor de spelers in beide groepen nog een lastige opgave, maar uiteindelijk ging iedereen met een handjevol naar huis!

Schaatsen @ de Uithof

Op zondag 1 december had een aantal die hards besloten om mee te gaan schaatsen in de Uithof. Het was binnen enorm koud, maar ze hadden gelukkig maatregelen genomen. Vanaf 15.00 waren zij van harte welkom om hun schaatskunsten te laten zien. Na een aantal rondes oefenen werd er een heuse wedstrijd gehouden tussen onze deelnemers.

Koen werd eerste met zijn schaatservaring (hij schaatst elke week). Kort achter hem volgden Alberta en Rachel, die voordat zij op tafeltennis kwamen aan kunstschaatsen hebben gedaan. Daarna volgden Jesper, Luc, Samuel, Noury en Tjalling. Laatstgenoemde heeft daarna zijn tijd trouwens nog bijgescherpt 🙂

Al met al een leuke middag en zeker een keer voor herhaling vatbaar. Op naar het volgende uitje!

Starterstoernooi bij Smash Monster

Op zaterdag 9 november deden 5 Setters mee aan een starterstoernooi bij Smash. Er werd in 4 poules gespeeld en na een aantal wedstrijden werden nieuwe poules gemaakt.

Alle nrs.1, alle nrs.2 etc. werden bij elkaar geplaatst. Onze 5 heren kwamen zowel in de 1e, 2e en 3e plaats poules in actie. Na ook hier weer fantastisch tafeltennis op momenten, hebben we een leuke dag afgesloten.

Op naar het volgende toernooi op 7 december bij de Salamanders! Wie gaat er mee?

Jeugd SETT1-Gorkum3

Zaterdag speelde het jeugdteam thuis tegen Gorkum.

Ze speelden met zijn tweeën, omdat Johannes geblesseerd was.

Alexander en Samuel vochten hard voor de punten. Alexander won 1 partij en samen wonnen ze knap het dubbelspel.

Aan het eind van de middag stond de uitslag van 2-8 op het bord.

René

We zijn weer begonnen!

Op de laatste zomerse zaterdag 31 augustus hebben we het tafeltennisseizoen geopend met het Openingstoernooi. 14 Setters streden om de prijzen in 2 poules. Aan het eind van de middag speelden Kees en Alexander de finale bij de jeugd. Kees won na een mooie wedstrijd. Bij de senioren won Peter van Rene in een spannende finale.

Geslaagd SETT-uitje mooie afsluiting van het seizoen!

Op zaterdag 29 juni hadden we het SETT-uitje. Dit begon met een fietsspeurtocht kris kras door Den Haag. De leden moesten vragen beantwoorden met behulp van foto’s waarnaar gezocht moest worden in de buurt. Deze speurtocht werd in twee teams gedaan en eindigde bij de Uithof. Daar gingen we in twee teams tegen elkaar nerfen. De dag werd afgesloten in Madestein waar de winnaar bekend werd gemaakt van de speurtocht. De speurtocht is gewonnen door Ceder, David en Johannes onder begeleiding van Jesper. Gefeliciteerd!!
Wij willen namens de organisatie iedereen bedanken voor het meedoen!

Fijne vakantie!
Luc, Kees, Jesper en Daniël

Gezellig beginnerstoernooi bij SETT

Op zaterdag 8 juni werd, in navolging van de toernooien bij Salamanders en VVV, een beginnerstoernooi bij SETT georganiseerd. Dit toernooi is speciaal bedoeld voor beginnende tafeltenniss(t)ers die wellicht competitie willen gaan spelen. Op deze manier raken ze alvast gewend aan het spelen van wedstrijden op een ontspannen manier.

Vandaag deden 7 spelers mee met het toernooi, 2 van Salamanders, 3 van VVV en 2 van SETT. De eerste ronde begon al spannend met drie 5-setters, dit beloofde een leuke dag te worden. De spelers waren erg aan elkaar gewaagd en aan het einde van de rit moest bijna de helft van de wedstrijden beslist worden in de 5e set.

Na 3 uur spelen was de winnaar van dit keer bekend, Julián van VVV, gefeliciteerd!
Onze eigen spelers hebben het ook goed gedaan. Yisan werd vandaag 2e na een finalewedstrijd in 5-en tegen Julián. Ook Odysseas liet zien dat hij in zes weken erg gegroeid is, hij speelde zeker al beter dan tijdens het toernooi bij VVV.

Iedereen die aanwezig was, bedankt voor het aanmoedigen en coachen, het was een geslaagde dag. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar en misschien wel in samenwerking met meerdere verenigingen uit de regio??