Spanning op tweede basisscholentoernooi

Op woensdag 15 januari speelden De Europese school, De Zonnebloem en de Houtrustschool tegen elkaar. 53 spelers streden om de medailles en de eer. Na een gezellig, spannen en sportief toernooi nam de Zonnebloem 3, Houtrust 4 en de Europese School 5 prijzen mee naar huis. Ook mogen de winnaars en de nummers 2 naar de landelijke finale in mei in Nieuwegein. Veel succes daar!

Alle vrijwilligers bedankt voor de hulp en iedereen hopen we volgend jaar weer te zien!

Drukte bij SETT op het Schoolsport tafeltennistoernooi

Op woensdag 8 januari 2020 was de eerste speeldag van het Schoolsport Tafeltennistoernooi. Bij de 3 verenigingen (HTTV070, VVV en SETT) was het heel druk, maar gezellig. 158 spelers van 13 basisscholen streden hard, maar sportief om de medailles. Bij SETT speelden 5 scholen uit Scheveningen. De grote winnaar werd de “thuisspelende” Galvanischool. Zij pakten 9 medailles. Komende woensdag is het de beurt aan de scholen uit Segbroek, Escamp en Loosduinen. Heel veel succes!

SETT rond de feestdagen en in 2020

Zondag 22 december 2019 t/m 6 januari 2020 KERSTVAKANTIE

Dinsdag 7 januari 2020           1e training dinsdag / senioren
Woensdag 8 januari 2020       Basisscholen toernooi vanaf 13:00 uur
Woensdag 8 januari 2020       1e training woensdag

Dinsdag 14 januari 2020         training dinsdag / senioren
Woensdag 15 januari 2020     Basisscholen toernooi vanaf 13:00 uur
Woensdag 15 januari 2020     training woensdag / senioren

Zaterdag 18 januari 2020 SETTKAMPIOENSCHAPPEN vanaf 12:30 uur + DINER NA AFLOOP (uitnodiging volgt)

Zaterdag 25 januari 2020 Start NTTB competitie Jeugd

Maandag 26 januari 2020 Start NTTB competitie Senioren

Beginnerstoernooi @ de Salamanders

Op zaterdag 7 december stond er weer een beginnerstoernooi op de kalender. Dit keer bij de Salamanders in Wateringen. Julian, Dirk en George hadden zich weer aangemeld om mee te doen.

Net als de vorige keer bij Smash werd er in verschillende poules gespeeld. Na het spelen van de wedstrijden in de eerste poule ontstond er een ranking. Aan de hand van deze ranking werden er nieuwe poules gemaakt, waarin de nrs. 1 tegen elkaar speelden, de nrs. 2 etc.

George en Dirk waren in hun poule mooi 2e en 3e geworden en gingen verder in hun volgende poules waar zij weer nieuwe tegenstanders tegenkwamen. Beide heren hebben goede partijen gespeeld en weer veel geleerd deze dag.

Julian werd 1e in zijn poule en mocht daardoor naar poule 1, waar de spelers om twee prijzen speelden. Helaas trok hij net aan het kortste eind en werd hij 3e, waardoor de prijzen naar de anderen gingen. Wel een superknap resultaat en dit geeft hoop voor het volgende toernooi!

Ga zo door mannen!

Sinterklaastrainingen

Op dinsdag 3 en woensdag 4 december waren de traditionele sinterklaastrainingen. Beide trainingsgroepen konden hun krachten meten op de Fatels. De tafeltennistafels waren langer, kleiner, schuiner, gedraaid. Kortom allesbehalve normaal. Hierna moest er geserveerd worden op de sinterklaastafel. Alles wat geraakt werd mocht je opeten/opdrinken. Dit bleek voor de spelers in beide groepen nog een lastige opgave, maar uiteindelijk ging iedereen met een handjevol naar huis!

Schaatsen @ de Uithof

Op zondag 1 december had een aantal die hards besloten om mee te gaan schaatsen in de Uithof. Het was binnen enorm koud, maar ze hadden gelukkig maatregelen genomen. Vanaf 15.00 waren zij van harte welkom om hun schaatskunsten te laten zien. Na een aantal rondes oefenen werd er een heuse wedstrijd gehouden tussen onze deelnemers.

Koen werd eerste met zijn schaatservaring (hij schaatst elke week). Kort achter hem volgden Alberta en Rachel, die voordat zij op tafeltennis kwamen aan kunstschaatsen hebben gedaan. Daarna volgden Jesper, Luc, Samuel, Noury en Tjalling. Laatstgenoemde heeft daarna zijn tijd trouwens nog bijgescherpt 🙂

Al met al een leuke middag en zeker een keer voor herhaling vatbaar. Op naar het volgende uitje!

Starterstoernooi bij Smash Monster

Op zaterdag 9 november deden 5 Setters mee aan een starterstoernooi bij Smash. Er werd in 4 poules gespeeld en na een aantal wedstrijden werden nieuwe poules gemaakt.

Alle nrs.1, alle nrs.2 etc. werden bij elkaar geplaatst. Onze 5 heren kwamen zowel in de 1e, 2e en 3e plaats poules in actie. Na ook hier weer fantastisch tafeltennis op momenten, hebben we een leuke dag afgesloten.

Op naar het volgende toernooi op 7 december bij de Salamanders! Wie gaat er mee?

Jeugd SETT1-Gorkum3

Zaterdag speelde het jeugdteam thuis tegen Gorkum.

Ze speelden met zijn tweeën, omdat Johannes geblesseerd was.

Alexander en Samuel vochten hard voor de punten. Alexander won 1 partij en samen wonnen ze knap het dubbelspel.

Aan het eind van de middag stond de uitslag van 2-8 op het bord.

René