Welkom op de website van SETT

Wij zijn een tafeltennisvereniging, gevestigd in de wijken Benoordenhout, Houtrust in Den Haag. Momenteel spelen wij met zes teams in de seniorencompetitie en met drie teams in de jeugdcompetitie van de Nederlandse TafelTennisBond(NTTB). We zijn een bloeiende vereniging, waarvan de jeugd bijna de helft uitmaakt. Nieuwe leden kunnen we altijd wel gebruiken. Kom gerust daarom een keertje langs om een middag of avond vrijblijvend te spelen.vsk2014

2 thoughts on “Welkom op de website van SETT

1. Beste, graag zou ik het tafeltennis weereens willen oppikken. Kan ik u ook telefonisch bereiken voor verdere vragen?

Mvg Ruben de Gilde

• Beste Ruben,

Wat leuk dat je interesse hebt om weer te gaan tafeltennissen! Excuses dat onze reactie even op zich heeft laten wachten, wij ontvangen eigenlijk nooit berichten op deze manier en hebben jouw bericht dan ook even gemist. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met Daniƫl Vos via info@ttvsett.nl. Wij hebben helaas geen telefoonnummer beschikbaar voor vragen, maar via de mail krijg je zeker spoedig een reactie.

Met vriendelijke groet,

Kelly Ratsma